ALEKSANDAR JE PIJAN KOMBIJEM POKOSIO PAVLA (17), PA JEO PICU! Ljudi su zgroženi gledali KAKO SE PONAŠA

0

Aleksandar M. (29) kombijem obišao autobus, koji je stao ispred pešačkog prelaza, pa velikom brzinom udario pešaka Pavla S. (17) i na mestu ga ubio. Posle udesa Aleksandar mirno seo na trotoar i jeo

Pijani Aleksandar M. (29) u ponedeljak je kombijem pokosio pešaka Pavla S. (17) u beogradskom naselju Petlovo brdo i na mestu ga ubio!

Aleksandar je u trenutku nesreće obišao autobus, koji se zaustavio ispred pešačkog prelaza, pa velikom brzinom udario nesrećnog Pavla, koji je prelazio ulicu, i odbacio ga skoro 50 metara! Nakon udesa bahati vozač se zaustavio, pa kupio parče pice u obližnjoj piceriji i mirno ga pojeo!

Pavle je bio anđeo, koji nikada nikom nije naudio.. Bio je dobar čovek , odličan učenik, talentovani muzičar, pristojan, navodi Pavlov otac

Nije ga ni pogledao

Strašna tragedija dogodila se u ponedeljak oko 21 sat u Ulici Georgija Ostrogorskog. Očevidac nam je ispričao da je vozač kombija preko pune linije obišao autobus GSP na liniji 56, koji je stao da propusti Pavla na pešačkom prelazu.

Nesrećni dečak je već skoro prešao ulicu, kad je pored autobusa proleteo kombi i pokosio ga. Dečak je od siline udarca odleteo skoro 50 metara i pao na parkirani automobil, na mestu je ostao mrtav. Vozač kombija se posle udarca zaustavio stotinak metara dalje, tako što je udario u kontejnere – priča očevidac.

Prema njegovim rečima, vozač kombija je posle nesreće izašao iz vozila, ne pogledavši šta je uradio nesrećnom dečaku.

Poručio je picu u obližnjem fast-fud restoranu i mirno je pojeo. Ubeđen sam da je to uradio kako bi smanjio procenat alkohola u krvi. Nije ga bilo briga što je ubio čoveka, odmah je razmišljao kako da sebi ublaži kaznu – objašnjava on.

Stanari ove ulice kazali su nam da je Hitna pomoć stigla za samo nekoliko minuta.

Mogli su samo da konstatuju smrt… Ubrzo je stiglo i nekoliko patrola policije. Vozača kombija su odmah stavili u jedan patrolni automobil – kaže meštanin.

Reporteri Informera juče su na mestu nesreće zatekli i Pavlovog brata, kao i oca Sašu, koji je jedva smogao snage da nam kaže nekoliko rečenica o stradalom sinu.

Pavle je bio anđeo, koji nikada nikome nije naudio… Bio je dobar čovek, odličan učenik, talentovani muzičar, pristojan… Taj čovek sa kombijem mi je uzeo sina i svu sreću u životu – tiho je rekao Saša.

Dečko za primer

Pavle je, prema Sašinim rečima, bio posvećen nauci i učestvovao je na mnogim takmičenjima.

Pored toga što je bio učenik za primer, učestvovao je i u naučnim programima u Istraživačkoj stanici Petnica, pobeđivao je na mnogim takmičenjima u srednjoj školi… Bio je učesnik i karnevala s kojim je proputovao veći deo Evrope, a nije mu bilo ni punih 17 godina… Statirao je u serijama i svirao je tri muzička instrumenta. Takođe, bavio se i produciranjem muzike. Eto, to je bio moj sin – kazao je otac nastradalog tinejdžera.

Kako smo saznali u policiji, alko-test je pokazao da je Aleksandar M. imao 0,91 promil alkohola u krvi. On je juče priveden u Više javno tužilaštvo, gde je saslušan.

Mislili da je kidnapovan

Pavlov rođak ispričao nam je da je porodica stradalog dečaka kobne večeri pomislila da je on kidnapovan, jer mu je telefon bio ugašen i niko nije znao gde se nalazi. Ni slutili nisu da je stradao dok je prelazio ulicu.

Počeli su da ga traže po Petlovom brdu. Konstantno su ga zvali na telefon, ali je bio nedostupan. Tek kasno uveče policija ih je obavestila o tragediji – kaže rođak.

Espreso, Informer

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime