Ambasadorka SAD otrkiva ko je izigrao glasače u Crnoj Gori

0

Konačno, maske su pale, hvala američkoj ambasadorki što nam je rekla javno oni što znamo. Krivokapić je novi-stari Krivokapić u zagrljaju DPS-a!

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke skandalozno se po ko zna koji put umešala u unutrašnja pitanja Crne Gore i sugerisala je Milu Đukanoviću, Zdravku Krivokapiću i Aleksi Bečiću da joj je drago što njih trojica sarađuju!

Ona je njima trojici poričila da i budućnosti očekuje da oni trojica sarađuju na njihovo i zadovoljstvo Crne Gore.

Naravno, svi su prećutali ovu poruku koja je usledila dan nakon Đukanovićeve najave da bi sa svima, osim sa DF-om mogao da sarađuje.

-Bilo mi je jako drago kada sam ranije ove sedmice čula da su se tri predsednika – predsednik države, Vlade i Skupštine sastali u cilju pripreme za sastanak, za koji sam shvatila da će biti održan u petak. Pripremni sastanci su upravo ono šta predsednici u toku kohabitacije treba da rade, treba da detaljno diskutuju, da pripreme i održavaju sastanke i postignu dogovore.

Tako izgleda kohabitacija – izazovna je, njihove politike su umešane, lične emocije, ali takođe deli se ista želja da ova zemlja, Crna Gora, ima svetlu budućnost i ja zaista verujem da tri predsednika dele taj stav. Ovo je divna, jaka zemlja, koja ima građane koji zaslužuju da budu prosperitetni i da žive u stabilnom, zdravom, produktivnom društvu.

Ostavljam liderima da prate svoju savest, svoje vrednosti i da ujedine zemlju. Taj poziv za jedinstvo, ako se bude čuo od svih sa političke scene, osnažiće budućnost Crne Gore i tome se radujem, kaže američka ambasadorka.

Ovom izjavom, koju nisu komentarisali ni Đukanović ni Krivokapić ni Bečić, američka ambasadorka je jasno poručila da nema otklona od DPS politike i da ova Vlada nastavlja da ispunjava naloge američke administracije. Jasno je da SAD guraju, pre svega, Krivokapića u zagrljaj Đukanovića što izgleda obojici ne smeta.

Da je sličnu izjavu dao Aleksandar Vučić ili neko iz državnog vrha Srbije, garant da bi Krivokapić rekao da je to dogovor sa Milom da se on diskredituje. Ali, kada ga američka ambasadorka mazno posavetuje da treba da sarađuje sa Đukanovićem on po običaju ćuti.

Konačno, maske su pale, hvala američkoj ambasadorki što nam je rekla javno oni što znamo. Krivokapić je novi-stari Krivokapić u zagrljaju DPS-a!

ALO , BORBA

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime