AMERIKANAC KOJI JE HTEO DA BIJE NOVAKA SAD GA PLJUJE: Biće zanimljivo da VIDIM kako se ne vakciniše i propušta turnire

0
Novak Đoković, Foto: Starsport©

Američki teniseri Endi Rodik i Tenis Sandgren su iskoristili priliku da komentarišući stav Novaka Đokovića oko obavezne vakcinacije protiv koronavirusa po okončanju pandemije, da napadnu prvog igrača sveta.

Rodik koji ima burnu istoriju odnosa sa Đokovićem još od četvrtfinala US opena kada se Endiju nije dopalo ono što je na terenu stadiona Artur Eš o njemu pred 24.000 gledalaca rekao srpski teniser, pa je u svlačionici umalo došlo do tuče.

Endi je sada rekao da ne mora da se složi, ali da poštuje stav koji je izneo Đoković. Novak jneko posle pande podsetimo rekao da ne bi želeo da ga neko po završetku panswmijw peimora da se vakciniše kako bi mogao da putuje.

– Ne moram da se složim sa nečijim sistemom verovanja, ali poštujem činjenicu da ga ima. Suština je da li veruje u vakcinaciju ili ne, ona je nešto najsigurnije da vrati tenis na globalnu scenu. Dakle, opet, Novak je to rekao sam. Ne moram da se složim sa njegovim stavom. On zna da će morati da donese odluku. Biće mi zanimljivo da vidim koliko je dubok njegov sistem verovanja, ako bude morao da propusti Grend slemove, jer ne želi da dobije vakcinu – kazao je Rodik aludirajući da će od stavova Novaku ipak bitnije biti da igra.

Još jednom Amerikancu se nisu dopali poslednji Novakovi nastupi na društvenim mrežama, te se ni Tenis Sandgren nije libio da kaže šta misli:

– Mislim da je vreme da Novak objavi celokupnu istoriju svoje vakcinacije, takođe i celu zdravstvenu prošlost. Isto i brojeve svog bankovnog računa, a i to šta je jeo za doručak cele prošle nedelje, napisao je Sandgren.

Kurir sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime