BACIĆU I NJEGA I KERA U JEZERO! Janjuš besan kao ris, izgovorio salvu uvreda na Urošev račun! (VIDEO)

0
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Janjuš sve vreme samo glumio prijatelja Urošu

Učesnici „Elite“ Uroš Stanić i Marko Janjušević Janjuš od samog ulaska u rijaliti iali su poseban odnos, a sada je bivši košarkaš otkrio šta zapravo misli o njemu.

Janjuš je u razgovoru sa Markom Đedovićem, Aneli Ahmić i Anitom Stanojlović izneo nizuvreda na Urošev račun i istakao kako se sa njim družio samo iz sažaljenja, a da ga sada ne želi u svom okruženju.

– Kvaran je, naka sjaše više sa mene. Kao, on je zadatak radio za mene, u onom odelu. Ne mogu da ga trpim, baciću i njega i kera u jezero. Može da i***ka tom keru – započeo je Janjuš i nastavio:

– Razmišljam u toku s**sa, da li će uleteti budala. Samo mu ne odgovaraj i ne prilazi mu – govorio je on Ahmićevoj.

– Ne prilazim mu, samo sam mu sada prišla da mu kažem da ja nemam ništa protiv da se vi družite – odgovorila mu je Aneli.

– Ko da se druži? Ja neću da se družim sa njim, to ne možeš ti da mi zabraniš. Ja vidim šta on radi, go*no malo. Tako je kvaran da ne možeš da poveruješ u to. Bulji ovde u mene kao u dvorsku ludu – nastavio je Janjuš.

– On kaže kako zbog tebeviše ne može da priđe Janjušu – rekla je Anita.

– Zna taj svakog trenutka šta treba da iskoristi. Nije on glup ni malo, ima dekenerika napolju koji ga sažaljevaju, a i ja reko’, ‘ajde, žao mi… Kreten mali, bezobrazan je koliko je težak, nije ni čudo što ga napu*avaju svi. Zamisli ti to da on kaže da me je ona rastavila od njega – rekao je on.

– Da, smeće malo – dobacila je Aneli.

– Onda narod napolju kaže: „Jao jadan, svi ga diraju“, a ja se sećam koliko je kvaran pre bio, a sada je oš gori – rekao je on i počeo da ga imitira.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime