BAJDEN GURNUO PRST U OKO CELOJ SRBIJI Američki predsednik se oglasio o lažnoj državi Kosovo

0

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden prihvatio je medalju iz lažne države Kosovo u ime svog preminulog sina, rekavši da je lažna država „u srcima cele porodice Bajden“

Na svečanosti ovog vikenda, samozvana predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani uručiće posmrtnu predsedničku medalju za vladavinu prava Bou Bajdenu, koji je bio na Kosovu i Metohiji 2001. godine.

– Boov rad na Kosovu (i Metohiji) bio je od srca. Zaljubio se u zemlju – rekao je Bajden u videoporuci koja će biti emitovana tokom svečanosti u nedjelju, 1. avgusta 2021. godine.

– U to vreme, Kosovo (i Metohija) je još uvek nosilo sveže rane i pravosudni sistem oblikovan decenijama totalitarne vladavine. Međutim, Bo je mogao da vidi šta se sve može učiniti, Bo je već tada mogao da vidi budućnost vaše ponosne zemlje – poručio je Bajden.

Rekao je da je njegov sin „samo jedan od mnogih“ ljudi posvećenih nezavisnosti (tzv.) Kosova, te da je prihvatio tu čast u ime svih koji su pomogli u izgradnji lažnih institucija u poslednje dve decenije.

Bo Bajden bio šovinista, brat mu posle njegove smrti spavao sa ženom
Podsećamo, Bo Bajden javno je u svojim govorima vređao Srbiju i srpski narod.

Bo Bajden je tako, hvaleći svog oca, u šovinističkom ispadu, svojevremeno rekao da „dok su nasilni Srbi činili genocid na Balkanu, njegov otac se nije uzdržavao da nazove Slobodana Miloševića ratnim zločincem“.

Bo Bajden je 2015. umro od raka mozga. Njegova udovica se kasnije zabavljala sa drugim Bajdenovim sinom Hanterom, koji je poznat kao lečeni narkoman.

Drugi Bajdenov sin, Hanter Bajden (50), prethodnih godina bio je upleten u brojne skandale, koji mogu da koštaju njegovog oca izbora. Tako je pre pet godina otpušten iz mornarice zbog uzimanja kokaina, razveo se od žene koja tvrdi da je sav njihov novac potrošio na drogu i prostitutke, živeo sa bratovom udovicom i napravio dete striptizeti.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime