BAJDENA VEĆ UHVATILI U VELIKOJ LAŽI: Evo šta je kandidat za predsednika SAD obećao na prvoj debati sa Trampom (VIDEO)

0

Tokom prve predsedničke debate između predsednika Donalda Trampa i Džoa Bajdena, Kris Volas iz Foks Njuza pitao je Bajdena da li bi se „obavezao da neće proglasiti pobedu dok izbori ne budu nezavisno overeni“, na šta je bivši potpredsednik odgovorio „da“.

„Hoćete li zatražiti od svojih pristalica da ostanu mirni dok se broji glas i da li ćete se obavezati da neće izjavljivati pobedu dok izbori ne budu nezavisno overeni?“ pitao je Valas Bajdena na prvoj predsedničkoj debati u Klivlednu u Ohaju.

“Da”, odgovorio je Bajden.

„I evo dogovora. Prebrojaćemo glasačke listiće. Kao što ste istakli, neki od ovih glasačkih listića u nekim državama ne mogu se otvoriti do dana izbora, a ako postoje hiljade glasačkih listića, trebaće vremena da se to uradi “, dodao je bivši potpredsednik.

Bajden, međutim, nije učinio ništa slično, jer je od tada nastavio kao da je izabrani predsednik, obećavajući da će „doći do posla“, budući da naizgled ignoriše činjenicu da predsednički izbori 2020. god. još nisu zvanično potvrđeni.

 

Bivši potpredsednik takođe od tada poziva sve Amerikance da „nose masku“, insistirajući da su „izbori gotovi“.

„Izbori su gotovi“, tvrdio je Bajden. „Biću predsednik do 20. januara, ali moja današnja poruka je svima – nije važno za koga ste glasali … možemo spasiti desetine hiljada života ako bi svi samo nosili masku u narednih nekoliko meseci.“

Bajden je na kraju održao svoj pobednički govor u subotu uveče, četiri dana nakon izbora.

U međuvremenu, predsednički izbori 2020. tek treba da budu potvrđeni, jer članovi administracije predsednika Trampa tvrde da bi predsednik zaista mogao biti ponovo izabran.

Kurir.rs/Breitbart

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime