BAKA PRASE UHAPŠEN ZBOG SMRTI JUTJUBERKE: Policija ga saslušava

0

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je na saslušanje u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS, radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrću dvadesetjednogodišnje jutjuberke Kristine Đukić poznatije kao Kika, potvrđeno je za Nova.rs.

Tužilaštvo za visokotehomološki kriminal je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja MUP-u i u vezi s drugim okolnostima koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi sa navedenim tragičnim događajem.

„Po nalogu Posebnog tuzilastva za VTK lice Bogdan Ilic zvani “Baka prase” se upravo dovodi u prostorije Odeljenja za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Djukic koja je koristila nadimak “Kika” na drustvenim mrezama. Posebno tuzilastvo je izdalo zahtev za prikupljanje potrebnih obavestenja MUP-u i u vezi drugih okolnosti koje su bitne za utvrdjivanje potpunog cinjenicnog stanja u vezi navedenog tragicnog dogadjaja. O ishodu navedenih radnji javnost ce biti obavestena blagovremeno“, saopšteno je iz tužilaštva.

Baka Prase i Kristina Đukić bili su u verbalnom sukobu tokom protekle dve godine.

Kontroverzni jutjuber je snimao klipove o njoj, prozivao ju je na račun fizičkog izgleda i nazivao raznim uvredama.

Njih dvoje su se raspravljali i u jutarnjem programu televizije Prva.

Kika je tada u intervjuu za „Blic“ izjavila da zbog Prasetovih uvreda dobija pretnje od njegovih fanova.

„U suštini dobijam pretnje i uvrede od male dece, ne shvatam ništa lično i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi … možda je bolje da ne izlazim iz kuće“, izjavila je ona nakon rasprave sa jutjuberom.

Srpska javnost bila je zgrožena navodnim uvredama koje joj je uputio Baka Prase – ostalo je nejasno da li je iznosio laži o njenom zdravstvenom stanju, govoreći da ide na hemioterapiju.

„Nikada nisam išla na hemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se izvinio ukoliko idem na hemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, „Čekaj, da li treba da idem na hemoterapiju da bi mi se ti izvinio?“, bukvalno je rekao da je okej vređati, jer je kao mali imao komplekse što je mršav, išao je u teretanu i izlečio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva… ja sam mršava i ne mogu da se ugojim. Neko ima zdravstveni problem i ne može da smrša, ili ne zna da kaže slovo „r“ , ode kod logopeda i ne može da reši problem. Nije okej vređati tuđi fizički izgled“, rekla je Kika u pomenutom intervjuu, a komentarišući svađu sa jutjuberom u jutarnjem programu.

Baka Prase je u oktobru 2019. godine, nakon svađe sa Kikom, objavio i skandaloznu i sramnu pesmu pod nazivom „Je l te nije blam“ u kojoj je najstrašnije vređao nju i njenu majku. Pesma ima skoro osam miliona pregleda onih koji glorifikuju online zlostavljanje.

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Poslednji klip je objavila pre pet dana.

Izvor: Nova

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime