Bila jedna od NAJPLAĆENIJIH pevačica devedesetih, a sad ČISTI stanove: Evo kako ona DANAS izgleda (FOTO)

0

Živi na Floridi gde sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru, a pored pevanja se bavi i drugim poslovima

Anica Milenković bila je jedna od poznatijih pevačica krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, kada je važila za jednu od plaćenijih na našoj estradi. Mnogi je pamte po hitu koji je proslavio “Na lančiću ime tvoje”, a iako je godinama nigde nema, javnost je nije zaboravila.

2007. godine otišla na turneju po Americi i više se nije vratila. Živi na Floridi gde sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru, a pored pevanja se bavi i drugim poslovima.

 

Naime, Anica održava stanove i kuće, brine o starim ljudima, radila je i kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a ona je govorila o komentarima na njene poslove.

– Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga – priča Anica i dodaje da se na život u Americi apsolutno navikla:

– Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim – rekla je Anica.

– Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i naravno da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema – rekla je pevačica i dodala:

– Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima – kaže i dodaje da nije lako brinuti o starijima, ali da se nijednog posla ne stidi, jer joj je novac potreban zbog dece.

– Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu – rekla je pevačica.

– Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mnogi nas tako gledaju. Ima pevača koji tako žive. Mene ne impresionira novac, vile, skup nakit, brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice, imala skupu šminku, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija – ispričala je Anica u ispovesti za Srpski telegraf.

Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime