BOBAN BOGDANOVIĆ I NAĐINA KUHINjA

0

Boban Bogdanović, narkoman i homoseksualac, šiptarski sluga i NVO aktivista u pokušaju, pre nekoliko dana obrukao se pred svojim saučesnicima u izdaji zemlje i naroda.

Konkretno, Bogdanović je organizovao gej veče u kući Nikole Sandulovića, predsednika tzv. „Republikanske stranke“, na kojem su pored njih dvojice prisustvovala i tri agenta službi bezbednosti, Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (BIA), Vladimir Volohonski (GRU) i Pjotr Nikitin (FSB).

Međutim, kad su posle intimnog druženja, poželeli malo da se osveže i nadoknade izgubljene kalorije, usledilo je neprijatno iznenađenje iz „Nađine kuhinje“.

Naime, „Nađina kuhinja“ je objekat brze hrane u Beogradu, ulica Cara Dušana broj 27, koji se nalazi u vlasništvu Bogdanovićeve bivše supruge. S obzirom da je Bogdanović u hroničnim finansijskim problemima, te da neretko nema ni novčanih sredstava za kupovinu osnovnih životnih namirnica, bivša supruga mu poklanja hranu iz „Nađine kuhinje“, koja je najčešće stara i po nekoliko dana.

Upravo na taj način, Bogdanović je obezbedio zakusku za svoje drugare, što je narednog dana svima prouzrokovalo ozbiljne stomačne probleme. Zbog toga, akteri gej žurke nisu mogli sa sigurnošću da ustanove da li su njihove stomačne tegove proizvod burnog druženja ili bakteriološke neispravnosti hrane iz „Nađine kuhinje“.

Nacionalist

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime