Branko Radun o događaju iz „Kraun plaze“: Dodik bio meta atentatora?

0
Foto: Printskrin Youtube

Možda Daka Davidović nije bio meta. Možda meta nije bio ni vladika Joanikije. U društvu sa njima sedeo je treći čovek – Milorad Dodik, naveo je politički analitičar Branko Radun

Bačeno novo svetlo na pokušaj ubistva u poznatom hotelu! Pre više od godinu dana, u hotelu „Kraun plaza“ u Beogradu, hicem iz snajpera ranjen je crnogorski biznismen Miodrag Davidović Daka.

U društvu Davidovića bio je tada i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, za koga se takođe pretpostavljalo da je meta napadača.

Atentator nikada nije pronađen, a sumnjalo se da su Davidovića ili Joanikija pokušali da ubiju jer su se zamerili režimu Mila Đukanovića zbog aktivnog učešća i organizovanju litija po gradovima širom Crne Gore.

Međutim, politički analitičar Branko Radun juče je izneo tvrdnje da je u društvu biznismena i vladike te večeri bio i Milorad Dodik, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH. Naveo je da je Dodik sedeo za istim stolom sa njima.

– Možda Daka Davidović nije bio meta. Možda meta nije bio ni vladika Joanikije. U društvu sa njima sedeo je treći čovek – Milorad Dodik – rekao je Radun i dodao:

– Možda je meta bio Dodik. Mi to ne znamo – naveo je on.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime