BRNABIĆ PROZVALA POJEDINE IZ VLADE: Ima onih koji nisu dobro radili posao!

0

Upitana da li postoji neko koga ne bi volela u svom kabinetu, ukoliko bi ponovo bila premijerka, Brnabić je odgovorila potvrdno

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da, lično, ne bi imala ništa protiv da bude premijerka i u novoj vladi, jer je spremna za dalje izazove, ali da SNS ima dobre kandidate i da će, ko god bude mandatar, to biti kvalitetan kandidat.

– Imamo dobre kandidate u stranci, postoji nekoliko kandadata iza kojih bih stala i znam da bi odlično obavljali dužnost – rekla je Brnabić za „TV Prva“.

Na pitanje da li se nastavlja saradnja sa SPS-om i da li će biti saradnje sa SPAS-om Aleksandra Šapića, Brnabić je odgovorila: „Ne znam, ne odlučujem ja“.

Upitana da li postoji neko koga ne bi volela u svom kabinetu, ukoliko bi ponovo bila premijerka, Brnabić je odgovorila potvrdno.

– Iskreno, ljudski, postoje, ali ne bi bilo korektno da o njima govorim, ali mislim da postoje ljudi koji nisu dovoljno dobro radili svoj posao – rekla je Brnabićeva.

Ona je istakla da je njena dužnost da budućoj vladi ostavi plan kako da nastave dalje.

– Završavam neke stvari, podvlačimo crtu – šta smo uradili, šta je u toku i šta treba dalje da se radi, što smo i uradili s programom “Srbija 2025“ i sa tri strategije koje trasiraju dalji razvoj zemlje – rekla je Brnabićeva.

To su, podseća, strategija pametne specijalizacije, nova strategija industrijskog razvoja i strategija veštačke inteligencije, uz sve započete i planirane projekte.

– Ja sam mirna i zadovoljna onim što sam uradila i što ostavljam budućoj vladi. Da li ću biti ja ili neko drugi… Biće kvalitetan kandidat, svakako – rekla je Brnabićeva.

Na pitanje da li bi, lično, imala nešto protiv da to bude ona, odgovorila je:

– Ne bih imala ništa protiv, spremna sam za dalje izazove, kako kod bilo, ja ću nastaviti da se borim za zemlju.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime