Čedomir Jovanović: Dodik ima fizionomiju medveda s Grmeča i postao je Putinova pudlica!

0

Čeda je pričao i o odluci Džaferovića i Komšića da se ne sastanu sa Lavrovom.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Srbije (LDP) Srbije u Mostaru se susreo sa predsednikom Demokratske fronte (DF) Željkom Komšićem i podržao je Koaliciju za Mostar unutar koje Demokratska fronta nastupa na lokalnim izborima u ovom gradu.

U Dnevniku na FTV-u Jovanović je komentirao dešavanja u vezi ikone koju je predsedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poklonio ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu tokom njegove posete.

O odluci Džeferovića i Komšića da se ne sastanu s ministrom Lavrovom u Sarajevu, Jovanović kaže:

“BiH je užasno podeljena i raspolućena država, mnogo manja od Rusije, ali u BiH postoji svest i ljudi koji imaju lično dostojanstvo i dignitet i koji poštuju obavezu koja proizilazi iz zakletve koju su izgovorili kada su stupali na dužnost u zgradi Predsedništva. Dva člana predsedništva nisu uvredili Lavrova, nego su zaštitili od uvrede zemlju i narod koji predstavljaju”.

“Ne isključujem mogućnost da Dodik opet promeni svoju politiku, narod u RS je talac tog nenormalnog njegovog odnosa. Od sebe je napravio Putinovu pudlicu koja ukradenim stvarima kiti njegove ministre. Dodik ima fizionomiju medveda s Grmeča a ponaša se kao pudlica i preti onima koji su slabiji od njega”, govorio je Jovanović o Miloradu Dodiku.

(Espreso.rs/FTV)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime