ČEDOMIR JOVANOVIĆ PONOVO U CENTRU PAŽNJE! EVO ŠTA JE SAD URADIO

0
Foto: Screenshot Youtube

Advokat je sinoć za Kurir izjavio da je primio preteću poruku od Čede, i da ga je prijavio policiji.

Čedomir Jovanović, koji je priveden sinoć izjavio je na saslušanju u policijskoj stanici da nisu tačni navodi da je pretio novosadskom advokatu Nemanji Aleksiću.

Kako Kurir nezvanično saznaje, izjave su tokom večeri uzete od Jovanovića ali i od izvršitelja preko kog je navodno uputio preteću poruku advokatu.

– Jovanović je negirao da je pretio advokatu a izjavu je dao i izvršitelj kom je navodno rekao šta da prenese Aleksiću. Posle uzimanja izjava, on je pušten na slobodu a sve ostale provere biće obavljene redovnim putem – objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da bi i Aleksić svoju izjavu trebalo da da u Novom Sadu, gde se nalazio i kada mu je navodno Jovanović preko izvršitelja zapretio.

Podsetimo, advokat je sinoć za Kurir izjavio da je primio preteću poruku od Čede, i da ga je prijavio policiji. On je naveo da je Čedomir Jovanović pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak na njega jer zastupa jednu poslovnu banku, koja potražuje imovinu jedne stranke u procesu.

– Čedomir Jovanović nema ni fizičke, niti intelektualne kapacitete da mene napadne. On se pre izvesnog vremena počeo da vrši pritisak u vezi s jednim procesom u kome on nema baš nikakvu ulogu, niti je stranka, niti je na bilo koji način povezan sa ovim postupkom – rekao je sinoć Aleksić za Kurir.

Dodaje da je proces trajao 12 godina, a da je pre desetak dana sud naložio izvršenje. Međutim, kako je naveo, tada se pojavio Jovanović i počeo da preti.

– Počeo je da vrši pritisak i na izvršitelja, što je van svakog kodeksa i profesionalne etike. Od nje je tražio da odloži izvršenje za 10 dana. Međutim, pošto su već angažovani brojni resursi državnih organa to nije bilo moguće. Tada je u razgovoru sa koleginicom advokatom rekao da prenese advokatu Nemanji Aleksiću, to jest meni, da će da dobije batine i dodao da će dovesti svoju privatnu policiju – naveo je advokat.

Inače, kasno sinoć na svom Instagramu oglasio se i Jovanović, koji je objavio fotografiju kao dokaz da je na slobodi.

Izvor: Espreso, Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime