„Crnogorska policija je čuvala teroriste i vraćala ih na Kosovo“(VIDEO)

0

Voditeljka Jovana Jeremić-Milošević je i ovog puta „potegla“ goruću temu.

Koje su veze Mila Đukanovića i Hašima Tačija, ključno je pitanje koje je voditeljka postavila svojima gostima Nebojši Milosavljeviću, advokatu, i Gojku Raičeviću, glavnom i odgovornom uredniku sajta „IN4S“.

Povodom pisanja velikog broja štampanih, ali i izveštavanja elektronskih medija, da će Milo Đukanović biti svedok odbrane u slučaju potvrđivanja optužnice Tačiju, advokat Milosavljević je rekao da je ta vest senzacionalistička.

– Ukoliko Tači bude zvanično optužen, a ja očekujem da će u ponedeljak 24. avgusta biti potvrđena optužnica, njemu i njegovim saradnicima, to nema nikakve veze sa Milom Đukanović, on neće biti svedok Tačiju oko njegovim zlodela na Kosovu, Đukanović nema nikakve veze sa zločinima „OVK“ – rekao je Nebojsa Milosavljević.

Sličnog stava da Tači i Đukanović nemaju dodirnih tačaka, nije bio i drugi gost emsiije Gojko Raičević.

– Ja imam malo drugačiji pogled na celu situaciju, Savezništvo Tačija i Mile Đukanovića traje još od 1999. godine. Oboje su bili miljenici Madlen Olbrajt, bili su saveznici u raznim dogovrima. Podsetio bih na slučaj iz 1999. godine kada su teroristi bežali od policije Srbije i Vojske Jugoslavije, oni su utočište nalazili upravo u Crnoj Gori. Tamo ih je dočekivala crnogorska policija. Teroristi su u Crnoj Gori odmarali i oporavljali se, a onda su potom preko Albanije ponovo odlazili na ratište na Kosovo, a to bez znanja Mile Đukanovića nikako nije moglo da prođe – rekao je Raičević.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod teksta.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime