DA LI JE OVO NAJSMOTANIJI LOPOV U BEOGRADU? Iz lokala je uspeo da ukrade samo KILO MESA (VIDEO)

0

A onda je ustao i – slika nestaje, tada je skinuo i drugu kameru

Preturao je po fiokama, pazar nije našao. A onda, shvativši da nije imao mnogo sreće, “okomio” se na kameru. Pokušao je da je skine, pa se popeo na sto i “prosuo” se.

Ovako je prošao jedan lopov koji je 5. oktobra provalio u fast fud Dea na Novom Beogradu, u Bloku 61 na adresi Jurija Gagarina 91.

Umesto plena završio je sa povredama samo zato što je pokušao da skine kameru koja ga je svakako već snimila. A snimila ga je i treća kamera, na samom ulazu.

A onda je ustao i – slika nestaje, tada je skinuo i drugu kameru.

– Ne znam šta je mislio, da će, ako ukrade kameru, nestati i snimak. Slučaj je prijavljen policiji i provalnik još nije pronađen. Ukrao je jednu kameru i možda kilogram mesa, šteta koju je napravio je 100 evra, ali to je teška krađa, kao što je provalio u moj objekat, može nekome da uđe i u stan – priča nam Ivan Mladenović, vlasnik fast fuda.

Provalnika policija još traži, a čini se da on nije iz tog kraja, već je došao s namerom da u njemu hara. Ipak, iz fast fuda izašao je i praznih ruku i praznog stomaka, a kao opomena ostala mu je – glavobolja.

(Espreso.rs/Objektiv.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime