DA LI NAS KORONA PRETVARA U MONSTRUME? Fotka iz SAMOPOSLUGE rastužila internet! Kasirka u SUZAMA zbog brutalnosti kupca

0
Ljudi, kontrolišite se!

Jedna od pojava koju je podstakla pandemija korona virusa jeste panična kupovina, i haos u samoposlugama. Ukoliko ste među onima koji bezglavo grabe sve pred sobom u prodavnicama, da li se ikada zapitate kako je prodavcima koji moraju da vam budu na usluzi i svakom kupcu objašnjavaju zašto im je ponestalo određenog artikla, dok istovremeno strahuju hoćete li im baš vi preneti virus?

Fotografija uplakane kasirke u jednom australijskom supermarketu ovih dana obišla je svet i prikazala negativnu stvarnost većine radnika u trgovini u vreme panike zbog korona virusa.

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama vidi se prodavačica u suzama, koju teši jedna žena, koja je u to vreme kupovala u prodavnici, nakon što ju je napao neki drugi, bezobrazni kupac, piše Daily Mail.

U Australiji, gde je snimljena fotografija, nedostatak proizvoda u trgovinama izazvao je burne reakcije kupaca, koji svoju ljutnju izbacuju na druge kupce i prodavce, a zabeleženo je i nekoliko fizičkih obračuna tokom borbe oko određenih proizvoda, kao što su toalet papir i sredstva za dezinfekciju.

Nakon što je ovaj tužan prizor podeljen na društvenim mrežama, ne smiruju se reakcije korisnika. “I oni su ljudi poput nas, samo pokušavaju da zarade novac za život i odrade svoj posao najbolje što mogu u ovoj situaciji”, glasi jedan od komentara, a mnogi korisnici društvenih mreža složili su se sa ovakvim stavom.

Ova objava podstakla je i neke od radnika u trgovini da se oglase.

– Otišla sam u jednu prodavnicu u svojoj uniformi druge prodavnice i neki kupac se izdrao na mene zašto više nema toalet papira, bez obzira na to što uopšte i ne radim tamo – napisala je jedna korisnica

Srbija danas

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime