„DAJTE MI PET MINUTA“ Jeziva priča Lazanskog o misterioznoj smrti zloglasnog oficira (VIDEO)

0
Foto: Screenshot Youtube

Još za života su se reči i analize Miroslava Lazanskog pažljivo slušale, a mnogi su zaboravili kada je ispričao detalje misterioznih poslednjih trenutaka života jednog od omiljenih oficira Adolfa Hitlera, Ervina Romela

Lazanski je u jednom intervju rekao da je priča teška i da neće naići na simpatije gledalaca, a mnogi su ostali zatečeni onim što je izgovorio tada.

– Romel je bio najpopularniji nemački general u Drugom svetskom ratu i pala je sumnja jednom na njega da je on bio upravo taj koji je hteo Hitlera da ubije, odnosno da je on učestvovao u toj akciji. Jednog dana, dok je bio na odmoru, došla su dva oficira Gestapoa u njegovu kuću sa crnim mantilima, a jedan oficir je izvadio pištolj i stavio na sto – kazao je tada i dodao:

– Romel mu je pištolj vratio i rekao “hvala, imam svoj, dajte mi pet minuta”. Otišao je u svoj kabinet sobu i napisao oproštajno pismo, a dva oficira su sedela u foteljama ispred kabineta. Odjeknuo je pucanj, oni su ustali, salutirali i otišli. Nemci imaju vojnički karakter – ispričao je Miroslav Lazanski za ATV.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime