DANKA ILIĆ BI DANAS NAPUNILA DVE GODINE! Monstrumi je ubili, a još uvek ćute o lokaciji tela!

0
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže

Danka je rođena na Đurđevdan i, nažalost, svoj drugi rođendan nije dočekala.

Nestanak male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta, šokirao je javnost, a tragični razvoj događaja dodatno je potresao čitavu zajednicu. Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su službenim vozilom JKP „Vodovod“ Bor, a nakon toga su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, gde ju je Dejan Dragijević ugušio.

Telo nesretne devojčice je nakon toga bačeno na obližnju deponiju, a kasnije premešteno na nepoznatu lokaciju uz pomoć Dragijevićevog brata i oca.

Policija već nedeljama intenzivno pretražuje svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde je Dragijević živeo i gde je mala Danka nestala. Ovo predstavlja izuzetan napor i angažovanje policije u cilju pronalaska tela i rasvetljavanja ovog tragičnog događaja.

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice, poslednja je videla svoju ćerku i prijavila njen nestanak.

Danas, na Đurđevdan bi Danka proslavila svoj drugi rođendan da je živa, ali nažalost, taj dan nije dočekala.

Viši sud je produžio pritvor osumnjičenima za ovo strašno ubistvo, kao i ocu Dejana Dragijevića, koji se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Takođe, Dejan Dragijević i Srđan Janković se trenutno nalaze na psihijatrijskom veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana, nalazi se u pritvoru od 6. aprila, a produženje pritvora obrazloženo je postojanjem okolnosti koje ukazuju na moguće skrivanje ili uništavanje dokaza, kao i na uticaj na svedoke koji će biti ispitani u postupku.

Ovaj slučaj predstavlja težak teret kako za pravosudni sistem, tako i za celu zajednicu, a nadamo se da će istina biti razotkrivena i da će pravda biti zadovoljena.

Izvor: Republika.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime