DEČAK JE OTVORIO VRATA UČIONICE I ZANEMEO: Ono što je usledilo nateralo mu je suze na oči i mališan se samo slomio! (VIDEO)

0
Foto: Printscreen/TikTok/tearchronicles

Nije ni sanjao šta će mu prirediti školski drugovi.

Proslava rođendana je izuzetno važan dan za decu. To je prilika da se u čast malog slavljenika priredi slavlje. Proslave rođendana roditelji najčešće organizuju u igraonicama, a mališan za drugare u školi odnese slatkiše, najčešće bombone kako bi ih počastio za važan dan.

Međutim, ima i one dece koja iz raznih razloga, najčešće usled nedostatka novca i siromaštva nikada nisu slavila rođendan. Jedan od njih je i mališan čiji snimak je rasplakao ljude na mrežama, jer su drugari u školi odlučili da mu prirede iznenađenje.

Emotivni snimak ovog dečaka privukao je veliku pažnju i izazvao salve emocije na društvenim mrežama. Na snimku se vidi zbunjeni mališan koji se pojavio na vratima svoje učionice i ostao ukopan zbog iznenađenja koje su mu priredili drugari. Najpre se začulo skandiranje njegovih prijatelja, a potom i rođendanska pesmica, dok je on srećan sa suzama u očima gledao svoje školske drugove.

Iako je mališan pokušao da ostane pribran, emocije su ga savladale i suze su potekle niz njegovo lice. U jednom trenutku rukama je pokrio lice kako bi sakrio suze zbog iznenađenja koje nije očekivao. Kad je ušao u učionicu gomila prijatelja mu je pohrlila u susret; čvrsto su ga grilili i čestitali rođendan. Emotivna scena nikoga nije ostavila ravnodušnim na društvenim mrežama.

– On neće zaboraviti taj dan.

– Imam 48 godina i nikada nisam imao rođendan.

– Još jedan dan kako plačem za strancima na TikToku.

– Neka vas sve Bog blagoslovi.

– Ljubav… Može toliko toga da učini, molim vas širite je..

– Čiste uspomene – bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je dečak primer kako treba jedni drugima da dajemo ljubav i podršku. Kad bismo svi bili bolji jedni prema drugima i svet bi bio bolje mesto za život. Bilo je i onih koji su primetili da podrška koju ima od drugara u školi biti jedna od ključnih uslova da postane dobar čovek jednog dana.

Neki su komentarisali kako je dečija ljubav najiskrenija i da bi od njih odrasli mogli mnogo da nauče.

Izvor: srecna.republika.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime