DEČAK SE POTPUNO POGUBIO KAD SU GA PRIVELI: Jezivi detalji krvavog pira kod Zrenjanina, kad su ga pitali „zašto“ samo je RADIO OVO

0

Dečak (13) osumnjičen da je sekirom i nožem teško povredio tinejdžera M. S. (17) i njegovu majku V. S. (57) u mestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo M.S. po stomaku, a njegovu majku V.S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

– Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom – kaže dobro obavešten izvor.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloletnog lica.

– Na kratko je privedena i majka dečaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podneta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode – navodi izvor.

Podsetimo trinaestogodišnji dečak, sekirom i nožem, teško je povredio tinejdžera M. S., sa kojim se družio, i njegovu majku V. S. Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

Kurir.rs/Informer

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime