DEČAK UBICA K.K. (13) NIJE SLUČAJNO IZABRAO SREDU ZA MASAKAR! Evo zašto je to uradio

0
Foto: Skrinšot FB

Doterani, u najlepšoj garderobi koju su imali, 3. maja 2023. godine učenici Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ pozdravili su se roditeljima i uputili su se ka školi gde će imati godišnje fotografisanje. Međutim, tog dana, njihov školski drug odlučio je da nekima od njih to bude poslednji dan kada će videti svoje najmilije

Dečak K.K. (13) , masakr u osnovnoj školi u koju je i sam išao, planirao je gotovo mesec dana, a spisak koji je napravio činilo je 15 njegovih vršnjaka koje je on želeo tog dana da ubije.

Za učenike VII/2 to jutro je bilo uobičajeno. Prvi čas je bio u kabinetu istorije kod nastavnice Tatjane Stevanović.

A od 23 učenika koji su tog dana došli u školu, svako je zauzeo svoje mesto na kojem sedi.

Nakon 40 minuta, oko 8 i 40, čuo se prvi pucanj.

Dečak ubica je prvi projektil ispalio u čuvara Dragana Vlahovića.

Potom, čuo se i drugi pucanj, a za njim su počeli da se ređaju i sledeći.
Dečak ubica je na hodniku škole ubio na licu mesta čuvara Dragana i tri učenice – dve koje su bile dežurne i jednu koja se u tom trenutku našla na hodniku škole.

Tu se nije zaustavio. Nastavio je da ide ka kabinetu istorije sa ciljem da ubije sve one koji su na spisku.

Po ulasku u kabinet upucao je nastavnicu istorije, Tatjanu, a potom je kišu metaka počeo da ispaljuje po celom razredu.

U masakru u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ ubijeno je osam učenika i čuvar, dok je dečak ubica ranio još sedamoro dece.

Tokom sahrane E. K. devojčice koja je ubijena u masakru, episkop Ilarion je održao opelo i govor u kojem je naveo da je devojčica kobnog dana istupila hrabro pred dečaka ubicu i na taj način spasila mnogu decu.

– Ona se isprečila tom zlu koje je bilo u tom nesrećnom dečaku i rekla: “Zašto to radiš, prestani”, i dala vremena da bi se neka deca spasila – rekao je episkop.

Kako je za medije ispričala majka školskog druga dečaka ubice, njen sin se nalazio u kabinetu kada je pomahnitali ubica počeo da puca.

– Sigurne smrti spasao se kada je u trenutku pucnjave legao pored mrtve drugarice. Legao je pored nje i pravio se mrtav. U momentu kada više nije čuo pucnjeve iskočio je kroz prozor sav krvav i otišao kući gde mi je rekao „Sve ih je pobio, sve“ – ispričala je majka preživelog maloletnika.

Prema tvrdnjama učenika ove škole koji se družio sa dečakom ubicom, u krvavom pohodu, meci su ispaljeni i na njihovog školskog druga na čijem rođendanu je ubica bio dva dana pre masakra.

– On mu nije doneo rođendanski poklon, a kasnije mu je rekao: „Dobićeš poklon u sredu u školi“ – ispričao je dečak za francuski „Le soar“.

Međutim, kako dalje priča, dečak je uspeo da se spase tako što je iskočio kroz prozor.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime