DETALJI NESREĆE KOD PRIJEPOLJA: Potraga za dečakom u toku, stižu ronioci da izvuku auto iz Lima!

0

Na licu mesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice

Porodica iz Pančeva kojoj se sinoć dogodila teška nesreća kod Prijepolja, kada je otac sa dvoje dece kolima sleteo u Lim iz zasad neutvrđenih razloga, u taj kraj Srbije došla je na odmor.

Oni su prethodnih dana boravili u okolini Nove Varoši, a otac i dvoje dece juče rešili da odu do Prijepolja, da malo vide i taj grad i obiđu tamošnje znamenitosti. Nesreća im se dogodila u povratku.

Auto je sa ocem i dva sina sleteo u Lim. Otac i jedno dete uspeli su da se spasu a za drugim dečakom se traga. Ovog jutra očekuje se dolazak ronilaca Žandarmerije koji na površinu treba da izvuku auto iz reke Lim. Paralelno, traje i potraga za drugim dečakom.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 22 časa, nedaleko od mesta Drenova kod Prijepolja, putničko vozilo u kojem su se nalazili otac i dvoje maloletne dece sleteo je u reku Lim.

Tom prilikom otac i jedno dete uspeli su da se izvuku iz auta i izađu na kopno, dok se za drugim detetom traga. Prema saznanjima, vozilo je marke “BMW” pančevačkih registarskih oznaka. Na licu mesta su policija i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice.

Espreso, Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime