DETALJI ZVERSKOG UBISTVA U LAZAREVCU Ubica ga ubadao po vratu, grudima i stomaku, a Draganovo telo kasnije pronašao njegov kum

0

Ušao u prizemlje kuće i šokirao se kada je video beživotno telo u lokvi krvi

Beživotno telo Dragana R. (40) sa više ubodnih rana po telu pronašao je njegov kum, u prizemnom delu kuće preminulog u Lazarevcu.

Dragana R. u njegovoj kući u Ulici vladike Nikolaja Velimirovića u Lazarevcu pronašao je njegov kum. Prema rečima našeg izvora, kum je Draganovo beživotno telo zatekao u prizemnom delu kuće. Dragan je najverovatnije živeo sam.

Prema našim informacijama, na telu Dragana R. pronađen je veći broj ubodnih rana na vratu, grudima i stomaku. Pretpostavlja se da su nanete nožem i prvi rezultati istrage ukazuju da je reč o ubistvu.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP i dežurni zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prema našim informacijama, s obzirom na stanje u kojem je telo zatečeno, sumnja se da se ubistvo nije dogodilo istog dana kada je telo pronađeno. Kada je nastupila smrt i uzrok utvrdiće obdukcija, gde je Draganovo telo poslato nakon uviđaja.

Policija radi na identifikaciji počinioca i otkrivanju motiva.

Inače, Dragan R. imao je ozbiljan kriminalni dosije.

Mediji su preneli da je više puta je privođen i osuđivan za različita krivična dela, policija protiv njega podnela više od 20 prekršajnih prijava. Osuđivan je i na višegodišnje zatvorske kazne.

ALO, TELEGRAF

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime