DO SADA NEVIĐENO: Slovenac MRTAV pijan komentarisao utakmice Lige šampiona! NEVEROVATAN SKANDAL u komšiluku (VIDEO)

0

Komentator Tomaž Lukač uveseljavao gledaoce tokom prenosa utakmice Mančester siti – Real Madrid

Komentator slovenačke televizije A1 Tomaž Lukač napravio je pravi šou tokom komentarisanja utakmica Lige šampiona u petak. Iskusni novinar pružio je užitak širokom auditorijumu da uživa u njegovim bravurama tokom utakmice Mančester siti – Real (2:1).

Slovenački portali od sinoć, pa do danas izveštavaju o Tomažu Lukaču, pa prenosimo njihova zapažanja. Ako je suditi po snimku koji kruži internetom, njemu se jezik već na početku meča zaplitao, jedva je izgovarao rečenice, pa su gledaoci odmah počeli s optužbama da je dotični pijan radio prenos tako važne utakmice.

Posle optužbi oglasio se i Kanal A1 kako bi demantovao navode da je komentator bio u alkoholisanom stanju.

“Kao što je Tomaž objasnio u emisiji, imali smo tehničke probleme s tonom. Posle uključivanja emisije 24UR, na zvučnom stolu usledile su ispravke, zbog čega je Tomaž čuo njegov glas u slušalicama sa kašnjenjem, koje je vrlo uznemirujuće za komentatora i sprečava ispravno izveštavanje uživo. Eliminisali smo probleme odmah posle prvog uključivanja i profesionalno vodili prenos i emitovanje utakmice bez daljih komplikacija. Ovim obrazloženjem snažno odbacujemo sve vaše neutemeljene tvrdnje”, objavili su iz televizije A1.

Kako je sve izgledalo pogledajte OVDE.

Kurir sport / www.ekipa.si

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime