DODIK RASPALIO PO SEVERINI Hrvatska pevačica dobila zasluženu lekciju! (VIDEO)

0

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon vesti da je Severina odbila „Dodikovu televiziju“ zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio se i poručio da nema veze sa spomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju

NOVA MAPA EVROPE Ova država neće opstati do 2050. godine

– Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali, ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom televizijom – rekao je Milorad Dodik za TV Pink.

Dodik poručuje da, kada bi on bio vlasnik te televizije i da je Severina imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vređanja patrijarha Porfirija.

– Nemam nameru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom – rekao je Dodik.

– Pa mene sad, kad bi prislonili ovde uza zid da me streljate i dali pet minuta da se setim neke njene pesme, ja se ne bih setio – zaključio je Dodik.

Alo.rs/ATV

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime