DOKTOR VOJVODIĆ JE NA ULICI VIDEO STARU ŽENU: Usledila je scena o kojoj priča cela Srbija (VIDEO)

0

Budući da se ona malo otežano kretala, rešio je da svoj auto parkira sa strane

U prethodih nekkoliko meseci naučili smo da prepoznajemo heroje među nama. Znate ih, to su svi oni vozači, pekari, prodavci, setre, doktori, vojnici. Sa maskom na licu, bili su tu za nas u svkaom trenutku. Zbog toga možda i ne čudi, koliko god da oduševljava, gest doktora Aleksandra Vojvodića, ortopeda iz Zemunske bolnice, koji je još jedanput pokazao da je za dobro delo, ponekad potrebno jako malo.

Naime, kada se vraćao sa posla, on je na video kako starija baka pokušava da pređe ulicu. Budući da se ona malo otežano kretala, rešio je da svoj auto parkira sa strane, te je izašao i pomogao joj je da pređe ulicu.

“Doktore, ti si junak naš, hvala ti u ime svih nas, što si bakicu preveo preko ulice”, prokomentarisala je ženska osoba koja je bila sa dr Vojvodićem u automobilu.

Dr Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije videla dobro svetlo! Dr Vojvodic je hirurg. 3 meseca je dežurao u Zemunskoj bolnici koja je bila centar lečenja od Corona19. Plemenitost, dobrota, lepota – to ce spasiti ovaj izmučeni svet. 🙏❤

Gepostet von BEOGRAD – OGLASNA TABLA am Sonntag, 17. Mai 2020

Video je inicijalno objavljen na Fejsbuk stranici “Oglasna tabla Beograd”.

“Dr Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije videla dobro svetlo! Dr Vojvodić je hirurg. Tri meseca je dežurao u Zemunskoj bolnici, koja je bila centar lečenja od Corona19. Plemenitost, dobrota, lepota, to ce spasiti ovaj izmučeni svet”, stojalo je u opisu objave.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime