DONČIĆ PODIGAO 3 PRSTA, PEVAO VIDOVDAN I IZAZVAO BURU U SLOVENIJI! Jedan čovek je zbog toga pobesneo pa svima ZAPUŠIO usta (VIDEO)

0
Foto: Printscreen/Twitter, EPA/Rolex dela Pena

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako Luka Dončić sa podignuta tri prsta peva pesmu „Vidovdan“, u Sloveniji se javilo mnogo kritičara, a sada je novinar Andrej Miljković objavio tekst sa naslovom „Luka Dončić je pevao srpsku pesmu sa tri prsta u vazduhu? Da, i šta onda? Gde je problem?“ i sve ih ućutkao.

– Ne mogu da razumem, a kamoli da prihvatim, ludnicu koja je izazvana u poslednja 24 sata od Triglava do Vardara zbog videa sa Lukom Dončićem u glavnoj ulozi. Hajde da vas pitam – u čemu je dođavola problem? Veliki problem je u svima onima koji su u ovome videli problem. Šta nije u redu sa vama ljudi? Pevao je srpsku nacionalnu pesmu i digao tri prsta u vazduh isto kao što pogađa trojke koje svi tako volimo. Da, i šta onda? – piše u tekstu Andreja Miljkovića.

Pomenuti novinar je podsetio na to da je Dončić više puta do sada koliko voli Sloveniju.

– Ali oni koji u ovom gestu vide nešto više kao i oni koji mu zameraju su patetično smešni. Neću ni da idem dotle da pominjem da mu je poreklo srpsko i da je ovo jednako kao da je pevao o Sloveniji. Luka ne mora ništa da dokazuje nikome više – on je pokazao koliko oseća pripadnost domovini više od bilo koga od nas. Daje sve za domovinu, a sve ostalo su gluposti!.

Andrej je na kraju kritičarima poslao brutalnu poruku!

„Ostavite ga na miru! To uključuje Srbe, Hrvate, Slovence, Bošnjake. Ostavite ga na miru da bude građanin sveta koji ne samo da ima pravo da peva Sloveniji i da drži tri prsta pred Srbima, nego nema ništa loše ni kada bi pevao „Que viva Espana“ usred Madrida ili kada bi usred Teksasa bio u kaubojskum čizmama i sa šeširom. U čemu je problem? Dok god nikog nije uvredio, dok god mu je svuda na svetu dom, on može da radi šta god hoće i ne mora da sluša nikoga“, završio je svoj sjajan tekst Andrej Miljković.

Kurir sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime