DRAGAN KOJIĆ KEBA BRUTALNO O PIKSIJU! Pevač bez dlake na jeziku: Žao mi je što ću ovo reći..

0
Foto: Skrinsot Jutjub

Brutalno iskreno o Orlovima i Draganu Stojkoviću Piksiju.

Dragan Kojić Keba prokomentarisao je učinak Srbije na Evropskom prvenstvu, analizirajući razloge neuspeha našeg tima.

– Gledali smo sinoć zajedno utakmicu moj komšija Sale Popović i ja, i to na ekranu koji ima 10 kvadrata. Jedva sam ga sprečio da ga ne polupa. On je vatreniji od mene – rekao je Keba ističući da nam je nedostajala strast na terenu.

Keba je obelodanio i svoje mišljenje o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, s kojim je u prijateljskim odnosima.

– Dragan Stojković Piksi je moj prijatelj. Žao mi je što ću reći neke reči, ali mislim da nije na najbolji način uspostavio kontrolu. Mislim da tu fali saradnje da se zna ko je ko – rekao je Keba, dodajući da je potrebno jasno definisati uloge unutar tima.

Jedan od ključnih problema, kako je Keba istakao, je prisustvo ega kod igrača i stručnog štaba.

– Ako neke stvari ne raskrstimo sa sobom, a to se zove ego, onda se ne trudiš, ne može pomoći tog momenta. Taj ego sam prepoznao kod svih, kompletnog stručnog štaba i igrača – rekao je Keba, naglašavajući da su igrači morali pokazati više timskog duha i entuzijazma.

Pevač je takođe kritikovao nedostatak uigranosti među igračima, što je rezultiralo konfuzijom na terenu.

– Nije bilo uigranosti. Nije bilo tog entuzijazma. Ljudi, pa ja i dan danas, posle 36 godina uzimam tu gitaru da pevam i dalje mi radi taj žar i želim da se dokažem – istakao je Keba za Kurir.

Aca Lukas o Piksiju

Izjava Ace Lukasa o Draganu Stojkoviću Piksiju je zapalila društvene mreže. Popularni folker je bez dlake na jeziku obelodanio svoje mišljenje.

– Ispalo je u noviama da sam ga malo nagazio… Njega mogu uvek da nagazim, on je bio strašan fudbaler, ali je seljak. Ne sporim mu da je čovek fudbaler, ali nema svoje ja. On ima muža u kući i to je njegov problem – poručio je Lukas.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime