DRAMA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Đorđe je imao urađen BRZI TEST, pokazao ga je graničarima, a onda je usledio ŠOK!

0
Foto: Profimedia/ilustracija

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana vrlo moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom

I pored toga što su prvi putnici prošli granični prelaz Gostun i ušli u Crnu Goru, neki ipak nisu bili te sreće i pored negativnog testa na koronu vraćeni su sa Dobrakova.

Đorđe Vučković noćas je krenuo iz Beograda, izašao iz Srbije a na ulazu u Crnu Goru dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

„Vratili su me rekavši da taj test ne važi. Ne znam šta je sporno jer taj brzi test upisan kao jedan od kruterijuma za prelazak. Celu noć sam putovao iz Beograda, da bi me sada umesto mora dočekao ovaj hladan tuš“, kaže za RINU Đorđe.

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana vrlo moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom.

„Sada ću ići u Neum, bar tamo nema nikakvih peripetija za ulazak“, rekao je Đorđe.

Kao uslov za ulazak u Crnu Goru prema prvim informacijama pristiglim iz Crne Gore srpskim državljanima neophodan je negativan PCR ili ELISA test na koronavirus, ne stariji od 72 sata, kao i da građani nisu bili poslednjih 15 dana u zemljama kojima je su granice sa Crnom Gorom i dalje zatvorene.

Espreso, B92

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime