ELEKTROPRIVREDA SRBIJE IZDALA HITNO SAOPŠTENJE Ovo morate da uradite najkasnije do 1. aprila

Informacije za sve korisnike

“Elektroprivreda Srbije” je saopštila da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana “Elektroprivreda Srbije” moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, saopštio je EPS.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na meil drese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je [email protected], za područje Vojvodine [email protected], za područje Kraljeva [email protected], za područje Kragujevca [email protected] i za područje Niša [email protected]

U saopštenju se ističe da EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnost i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

“Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije”, navodi se u saopštenju.

RTS

Ostavi utisak