EVO KAKO DO 100+100 EVRA OD DRŽAVE Imate još tri dana za prijavu!

0

Ostalo je još tri dana da se obveznici fiskalizacije prijave za subvencije za nove fiskalne uredjaje, koji su im potrebni kako bi mogli da predju na e-fiskalizaciju. To možete da učinite i tokom predstojećeg vikenda.

LAVROV ZAGRMEO Bombardovali ste Jugoslaviju tri meseca!

Kako je podsetio ministar finansija Siniša Mali, prethodno je potrebno prijaviti lokacije poslovnog prostora i poslovnih prostorija, putem portala @poreska_uprava ePorezi. Lokacije je do sada prijavilo skoro 125.000 obveznika, a za subvencije se prijavilo 115.000 obveznika.

EVO KADA ZASTAREVAJU DUGOVI ZA RAČUNE Isto pravilo važi za sve usluge – struju, kablovsku, mobilni i parking

Takođe, potrebno je da putem servisa za fiskalizaciju, autorizovane osobe traže izradu bezbednosnih elemenata za određeni PIB i određeni poslovni prostor koji su prijavili. Važno je da obveznik naruči bezbednosni element kada je spreman za efiskalizaciju, odnosno kada zna koji fiskalni uređaj će koristiti.

Kada je reč o fiskalnim uređajima, Poreska uprava je do sada odobrila preko 100 elemenata elektronskog fiskalnog uređaja, a na adresi purs.gov.rs nalazi spisak elemenata i proizvođača, kako bi se obveznici odlučili koji fiskalni uređaj će koristiti.

Pozivamo vas da u što kraćem roku ispunite obaveze koje su propisane Zakonom o fiskalizaciji, kako biste na što brži i jednostavniji način prešli na novi model e-fiskalizacije, napisao je ministar Mali u objavi na svom instagram profilu.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime