Folk zvezda urnisala hrvatskog političara nakon skandalozne izjave! Prijovićka je uspela što ni jedna zvezda nije

0
Foto: Screenshot Youtube

Haos tek sledi!

Nakon sramne izjave hrvatskog političara Ivana Pernara, koji je istakao da se srpski pevači uvoze u Hrvatsku i tamo zarađuju, mnogi pripadnici srpskog roda burno su odreagovali.

Jedna od njih je i proslavljena pevačica Zorica Marković koja se oglasila za Alo!, pa žestoko osudila izjavu hrvatskog političara.

– Pojedini političari mogu da ne slušaju tu vrstu muzike, ali ne mogu tolikom narodu da zabranjuju da je sluša. U nedostatku njihovih kvalitetnih pevača narodne muzike ugošćuju naše, a ne uvoze ih. Tako i treba da bude, jer treba da slušaju kvalitetnu muziku – rekla nam je, pa dodala:

– I Hrvati su pevali kod nas, pa na taj način i zarađivali. Beograd je po tom pitanju za njih centar sveta, svi njihovi pevači su se ovde proslavili – rekla je Zorica, pa prokomentarisala uspeh koji je u susednoj državi postigla Aleksandra Prijović čak i pre nego je kročila u u istu.

– Što se tiče Aleksandre Prijović, ona se popi*ala po Hrvatima i ujedinila region. Uradila je nešto nemoguće. Muzika je tu da spaja narode, a ona je uspela i tome i ja joj čestitam na uspehu – zaključila je Markovićeva za Alo!.

Podsetimo, Aleksandra Prijović zakazala je čak pet koncerata u Zagrebu, a spektakularne večeri komšijsku publiku očekuju početkom decembra.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime