FOTKA SA NASEROM ORIĆEM IZAZVALA JE SKANDAL! Zvezdi Granda je doživotno zabranjen ulazak u Srbiju, vređao je našu zemlju i Cecu, a evo kako danas izgleda!

0
Printscreen

On i njegov otac imali su bend „Sateliti“ i veliki su simpatizeri Nasera Orića

Pevač Sadik Hasanović iz Srebrenika takmičio se u Beogradu u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Sadik je u 14. sezoni takmičenja prošao sve do finala. On je sa svojim ocem imao bend „Sateliti“ i simpatizeri su i prijatelji sa krvnikom Naserom Orićem o kojem su često pevali.

Naime, njemu je nakon što su otkriveni skandalozni detalji iz njegove prošlosti doživotno zabranjen ulazak u Srbiju, a vest je obišla Balkan.

Pevač je nakon zabrane nastavio skandaloznim izjavama da vređa našu zemlju u kojoj je zarađivao pare od tih istih ljudi koje proziva, a potom je nestao iz javnosti.

 

Dugo se ništa nije znalo o njemu budući da ne može da nastupa u Srbiji koja je, kao što je svima dobro poznato, centar muzike u regionu, a njemu je samo preostalo da nastupa u svojoj zemlji i zemljama u regionu.

On živi povučenijim životom, ne eksponira se u medijima i izbegava bilo kakav vid javnog života budući da mu se zbog svojih postupaka mnogo toga obilo o glavu.

Podsetimo, on je nakon skandala i fotografije na kojoj pozira sa Naserom isprozivao i Cecu Ražnatović i tu se nije zaustavio u vređanju.

 

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime