[FOTO] Isplivale golišave fotografije Pavla Grbovića! Ali to nije sve!

0

Funkcioner Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović očigledno je na meti svoje bivše devojke. Da li zbog ljubomore jer je mlađani političar uplovio u novu vezu ili iz nekog drugog razloga, bivša cura posegla je za privatnom arhivom i na društvene mreže pustila Grbovićeve fotografije – između ostalog, i jednu golišavu.

Na fotografiji mladi Grbović pozira u kupatilu, sa peškirčetom oko kukova.

To nije sve. Sa anonimnog profila na tviteru objavljeni su i skrinšotovi poruka koje je Grbović razmenjivao sa bivšom curom. Između ostalog, i ona gde mladi funkcioner PSG-a priznaje da je konzumirao marihuanu.

Ali i one u kojima Grbović pominje svog šefa Sergeja Trifunovića, kao i kolege iz PSG-a u ne baš pohvalnom maniru…

Nije pošteđena ni sadašnja Grbovićeva devojka Nina Stojaković, takođe članica PSG-a, čije su fotografije objavljene uz komentare “rani radovi” i “Ninočka, idi kod ginekologa”…

Uz objavljene fotografije i poruke, pale su i teške optužbe, pa bivša devojka tvrdi da je od Grbovića trpela maltretiranje, da joj je uzimao novac, pa čak i da ju je tukao!

“Pavle Grbovic je počeo da laze čim je na oči progledao. Nakon batina gde su me otac i majka iznosili iz stana on ima smelosti da glumi žrtvu. Isteraću ovo do kraja. PRIKRIVENI NASILNIK ĆE ZAVRŠITI GDE MU JE MESTO. Uzimao mi je novac maltretirao me polumrtvu su me izneli iz stana sve dokaze i svedoke imam nemam više straha! Pre nego sto izadjem iz kuće pogledam na kamere koje je moja moja majka ugradila jer su na ulazili u dvorište. Pretio mi je opozicijom svakodnevno”, napisala je bivša devojka sa anonimnog profila i dodala da joj je prećeno i “sa Markom Bastaćem”, još uvek aktuelnim predsednikom Opštine Stari grad.

Kako saznajemo, bivša devojka Grbovića zove se Jelena Sazdovski, zaposlena kao doktor forenzičar u policiji.

S druge strane, Pavle i njegova sadašnja devojka Nina tvrde da su upravo oni ti koji su meta maltretiranja, ali i jezivih pretnji.

“Uznemirava me to što Tužilaštvo nemo posmatra osmonesečno proganjanje i otvorene pretnje smrću meni bliskim ljudima. Naročito me je uznemirilo kada je 7. Juna mom bratu stigla poruka „Znamo gde živiš ubićemo ti Nataliju“. Dvogodišnje dete. Tužilaštvo ni posle 2 meseca nije reagovalo. Pored toga su neki ljudi dobijali poruke poput „unakazićemo ti lice“, „poslaću te kod mame na nebo“ i stotine i hiljade uvreda… Cilj je bio da se privuče moja pažnja. I jedno vreme su napadi prestali kada sam počeo da odgovaram na poruke i da taj bes preusmerim na sebe. Međutim, to nije dugo trajalo. Nepostupanje nadležnih samo je ohrabrilo osobu da nastavi sa još brutalnijim maltretiranjem”, napisao je Grbović na svom tviter nalogu.

Da li je mladi funkcioner PSG-a meta opsesivnog progona bivše devojke, ili je istina ipak negde između, tek predstoji da se utvrdi. Možda je vreme da se konačno i Tužilaštvo uključi…

http://gerila.rs/staro/foto-isplivale-golisave-fotografije-pavla-grbovica-ali-to-nije-sve/

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime