GDE JE ČUME, ONA PI*KETINA?Je l’ dolazio ovde? Legija je posle ovog pitanja dao ponudu NOVOSADSKOM BIZNISMENU

0

Legija bio besan

Nebojša Tubić Žabac (58), kontroverzni novosadski biznismen, tvrdio je ranije, a kako su mediji već preneli, da mu je Milorad Ulemek Legija (51) nudio 2002. da za pola miliona evra navuče Surčinca Ljubišu Buhu Čumeta (55) u klopku kako bi ga ubili!

On je naveo da je Legija bio besan što Čume hoće da izda „zemunce“ i da nije žalio para da ga vidi mrtvog.

Kako je naveo, Čumeta su hteli da ubiju u Zemun Polju, ali je tada stradao njegov telohranitelj.

– Posle Legija i Rambo (Nenad Bujošević), koji je bio najbolji miner, odu i miniraju Čumetovu firmu „Difens roud“ i raznesu mu mašine koje je uzeo na lizing. Čume je posle toga pobegao. Jedno vreme se krio u Zagrebu kod našeg zajedničkog drugara. Znao sam za to, ali nisam hteo da kažem ovima. Bili su mu za petama, pa je pobegao u Tursku. Bio je uvek za korak ispred njih, ali da je potrajalo, stigli bi ga – naveo je Žabac.

On je opisao i kako je ubijeni Dušan Spasojević Šiptar postao član klana.

– Čume je bio gospodin za njih. Duća (Dušan Spasojević) došao je iz sela kod Medveđe. Bio je običan fudbaler i pored Čumeta je zaradio pare, a kad se udružio s Legijom, dobio je jaka leđa što se tiče policije i DB-a, što mu je omogućilo da preraste Čumeta. Do tada su otimali automobile i švercovali. Kum i Duća su bili obični klošari, ukradu auto, pa ga vrate za pare – ispričao je Žabac.

Espreso, Mediji

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime