GOVOR MRŽNJE VESNE PEŠIĆ! „Plivači za krst su gori od Mike, to su sinovi silovatelja dece iz Srebrenice i Vukovara“

0

Sociolog Vesna Pešić izbacila je na Bogojavljenje bestijalan tvit prepun mržnje prema svima vernicima koji plivaju za krst. Nedugo zatim, ona je tvit uklonila, ali je on na vreme snimljen, pa ga je prenela na svom fejsbuk profilu i Milica Zavetnica.

Pešićeva je bez imalo zazora napisala: “Gori od Mike Aleksića su ovi ludaci što plivaju za časni krst. Oni bi silovali i ubijali decu, a njihovi očevi su to već radili u Srebrenici i Vukovaru. To sve treba zatovriti u ludnicu da sačuvamo buduće genracije od novih genocida. I koronu krstom šire.”

Izgleda da je neko upozorio Pešićevu da je prekardašila, pa je tvit uklonila, ali je on ipak skrinšotovan.

Objavila ga je Milica Đurđević-Stamenkovski, kao i izjavu Srđana Dragojevića da “srpsko društvo počiva na silovanju”. Takođe tu su i slični komentari Mirjane Karanović, Sare Radojković i Brankice Stanković.

Ona je to prokomentarisala nazvaši ih “lešinarima”.

“Strahotno je kako pojedinci zloupotrebljavaju svaku situaciju za napad na crkvu i vernike, čitavo srpsko društvo i tradicionalne vrednosti. Lešinari su iskočili sa tezom da je čitavo srpsko društvo zasnovano na genocidu. Takve sramotne navode pojedini mediji apostrofiraju u naslovu. Eto, koliko je njima uopšte stalo do pravde i kolika je empatija prema žrtvama.”

Foto: Printskrin Intermagazin

Intermagazin

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime