„GUŠIO SE, BIO JE JOŠ UVEK ŽIV“ Potresna ispovest oca dečaka koji je ubijen u masakru: Tri metka su mu prošla kroz stomak

0
Foto: Screenshot Youtube

U Mladenovcu je u toku večeri došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno čak osam osoba, a trinaestoro je ranjeno. Napadač je pobegao, potrera za njim i dalje je u toku.

Ekipa Informera razgovarala je sa ocem dečaka koji je ubijen u terorističkom aktu u Mladenovcu.

– Ima dosta ranjenih, a ima i mrtvih. Njemu telefon ne radi, da radi, zvao bi me. I dok sam otrčao do škole, ne vidim ga nigde na mapi gde je. Zovem, zovem, nema. Nije ništa rekao, mrdnuo samo glavu. Hladnu vodu sam imao u kamionu, ubacim ga u kamion i dođemo za grad i usput pipamo puls, imao je do tamo puls. Ja ga polivam stalno hladnom vodom da ga povratim. Ne vredi, nisam posle više osećao na prstima puls. Kroz stomak mu tri metka prošla, gušio se jadan. E, moj sine… – kazao je otac dečaka koji je stradao u maskru kod Mladenovca.

Podsetimo, napadač U.B.(21) je najpre pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin. U Duboni je ubio mladog policajca i njegovu sestru, nasumično pucajući po školskom dvorištu, gde je i ranio više osoba. Napadač je prema rečima meštana poznat kao problematičan, inače iz susednog sela Donja Dubona.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime