HITNO SE OGLASIO VLADIMIR PUTIN! Evo šta je poručio

0
Foto: Screenshot Youtube

Ukrajina je sama odustala od pregovora sa Rusijom, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku koji je usledio nakon svečane dodele nagrada na forumu „Mala otadžbina – snaga Rusije“.

„Glupani, davno bi se sve već završilo“, dodao je odmah zatim ruski lider, i istakao da je sada inicijativa na frontu u svakom slučaju na strani Rusije.

Kontraofanziva Ukrajine je, kako kaže, propala i, ukoliko se ovako nastavi, uskoro može biti postavljeno pitanje opstanka Ukrajine kao države, što će biti odgovornost trenutnih vlasti u Kijevu.

Naglasio je da Ruse nije moguće pobediti, i da svi oni koji su izdajnici, i koji šalju nekakve signale NATO-u, nikada neće uspeti u svojim naporima.

„Ovo što se sada dešava, odnosno ujedinjenost našeg društva, jačanje naše privrede, i to ne samo kada je reč o poljoprivredi ili industriji, rast potencijala oružanih snaga – sve ovo je potpuno iznenađenje za neprijatelja! Potpuno i apsolutno!“, objasnio je.

Rusija će, kako kaže, uvek braniti svoje interese.

Govoreći o uzrocima koji su doveli do krize, Putin je poručio da je do ovakve situacije dovelo jačanje nacionalizma u Ukrajini nakon raspada SSSR-a.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime