HOROR NA KOSOVU! NAPADNUT SRPSKI DEČAK

0
Foto: Printscreen/Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Dečak Lazar M. (15) pretučen je jutros od strane četiri starija Albanca u etnički mešovitom naselju Suvi Do.

Dečak Lazar M. (15) pretučen je jutros od strane četiri starija Albanca u etnički mešovitom naselju Suvi Do, saopštava Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

On je krenuo od kuće jutros pešaka kada su mu iz automobila u pokretu dobacivali na albanskom. Dete je sagnulo glavu što je bio znak albanskim ekstremistima da ne razume jezik i da je reč o Srbinu, pa su potom zaustavili vozilo i pretukli dečaka.

On je jutros u pratnji oca Zlatka došao u KBC Kosovska Mitrovica sa vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka, a prema njegovim rečima napadači su mu zadali više udaraca i u predelu grudnog koša i stomaka.

Uradjena mu je kompletna dijagnostika i otpušten je na kućno lečenje. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odmah je razgovarao sa ocem povredjenog dečaka i pružio mu podršku i ponudio svu pomoć Kancelarije.

Posle napada na srpske mladiće u Štrpcu i Klokotu, još jedno srpsko dete našlo se na meti albanskih huligana i ekstremista.

Do napada dolazi na mestu gde su stacionirani pripadnici Kurtijeve Kosovske policije zbog navodne “ugroženosti Albanaca” u mešovitim sredinama. Istina je očigledno da je njihova namera da pružaju zaštitu huliganima i ekstremistima da nekažnjeno napadaju Srbe i srpsku decu.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime