HOROR NA OBALI REKE SAVE! Branka (48) sama sebe zaklala, trojica momaka pronašla njen iskasapljen leš!

0

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, pronađena je mrtva na obali Save. Telo nesrećne žene sa presečenim vratom pronašla su trojica momaka pored reke, kada su krenuli na pecanje. Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je obdukcijom potvrđeno da je reč o samoubistvu.

* Branka Urošević se ubila na obali reke Save

* Prerezala sebi vrat

* Razlog samoubistva su, najverovatnije, poremećeni porodični odnosi

Razlog samoubistva su, najverovatnije, poremećeni porodični odnosi. Nesrećna žena već je napuštala je kuću, vraćala se i na kraju odlučila na stravičan korak, a samoubistvo je izvršila u obližnjem selu Drenovac, pored reke Save, odakle je i njena majka.

Svi koji su poznavali Branku, danas tugujuju, jer kažu da je bila divna žena, domaćica i požrtvovana majka.

– Na svetu nisi bili sama, putuj spokojna. Za sve što tebi bese sveto, sve što si srcem slavila, ne brini , majko, meni si u amanet ostavila! – napisala je kćerka Tamara, opraštajući se od majke.

Za medije nije imala snage da govori, jer se proteklih nekoliko dana nadala da će se majka vratiti.

– Tačno je da su je pronašli – to je sve što je uspela da nam kaže kćerka Tamara, tihim glasom isprekidanim jecajima.

Ona je povrtdila da će Branka danas biti sahranjena.

„Bila je predivna žena“

U ulici, ispod šabačkog naselja Letnjikovac, gde je Branka živela sa suprugom, kćerkom i sinom, svi su danas tužni.

– Ona je bila predivna žena. Poslednje dve godine radila je u jednoj privatnoj firmi kao šnajderka, a šila je i svima nama po komšiluku. Bila je primer dobore i poštene žene. Ja za nju mogu da kažem samo lepo, verujete mi. Uvek je bila vesela i nasmejana – priča jedna od komšinica.

Međutim, komšije pričaju da je porodica živeli u neslozi.

– Ona je nedavno odlazila. Bila je rešila da napusti sve, ali su je deca zvala da se vrati. Ko zna šta se među njima desilo. Ali, on je bila čestita žena. Ranije je radila samo kući, a poslednjih godina počela je da radi u jednoj firmi. Strašno, da tako završi – pričaju komšije.

Ranije je kćerka potvrdila da se dešavalo da majka ode kod svoje sestre na nekoliko dana, ali da su oni uvek znali gde je.

– Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi. Dešavalo se da ode na četiri dana, ali smo mi to znali – rekla je medijima ranije kćerka.

Branka je nestala 8. avgusta između 17 i 18 sati. Biciklom je otišla u prodavnicu, a sa sobom je ponela samo torbicu koju je uvek nosila na posao, a kući je ostavila telefon, lična dokumenta i novčanik.

Prerezala sebi vrat na nasipu

Posle pet dana potrage, pronađena je mrtva. Kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena sebi je prerezala vrat, na nasipu reke Save, kod sela Drenovac. Pronašla su je trojica momaka iz ovog sela kada su krenuli na pecanje. Međutim, takvu smrt niko od porodice nije ni naslućivao.

Kako su ranije rekli za medije, u prodici nije bilo nikakvih problema zbog kojih bi Branka napustila dom.

– Mi živimo normalno, kao i svaka druga porodica. Ne vidimo nijedan razlog zbog kog bi napustila kuću. Ne smemo da pomislimo da joj se nešto desilo. Ona je samo uzela malu torbu koju nosi na posao i ništa drugo – ispričala je kćerka.

Blic.rs/Alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime