HVATALI SU IH KAO KEROVE: Pogledajte kako su hapšeni ljudi KOJI SU PUCALI NA ZVICERA (VIDEO)

0

Oni su uhvaćeni tokom noći u šumi, dok su naoružani pokušavali da napuste zemlju

Ukrajinska policija objavila je snimak hapšenja osumnjičenih za pokušaj ubistva Radoja Zvicera, koji je sinoć teško ranjen u Kijevu. Privedene su četiri osobe, među kojima i dva državljana Srbije, zbog sumnje da su učestvovali u organizovanju i pokušaju ubistva čoveka koji slovi za vođu kavačkog klana.

Srbi su, zajedno sa „kolegama“ iz Makedonije i Crne Gore uhapšeni dok su pokušavali da se dokopaju granice sa Moldavijom. Oni su uhvaćeni tokom noći u šumi, dok su naoružani pokušavali da napuste zemlju.

Pre toga policija je obavila uviđaj na mestu gde su dvojica iz automatskog oružja pucala na Zvicera i teško ranila, ispalivši najmanje sedam projektila u njegovom pravcu, od čega su, najmanje tri završila u grudima Radoja Zvicera. On je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Slobode su lišeni srpski državljani Petar J. i Milan B., kao i Baranin Stefan Đ. i Podgoričanin Emil T.

Prema rečima šefa Nacionalne policije Igora Klimenka, osumnjičeni su stigli u Ukrajinu početkom maja, gde su kupili vozila, automatsko oružje i pratili žrtvu i njegovu porodicu, sa namerom da Zvicera likvidiraju.

– Odredivši datum ubistva, optuženi su čekali žrtvu u blizini njegove kuće. Nakon ispaljivanja pet hitaca na žrtvu, dvojica počinilaca ušli su u automobil i napustili mesto zločina. Stotine metara kasnije otišli su i zapalili automobil kako bi uništili dokaze – saopštio je Klimenko.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime