IGOR JURIĆ POZITIVAN NA KORONU! Smešten u bolnicu odmah i oglasio se!

0

U poslednja 24 časa testirano je 8.495 ljudi, a virus je registrovan kod njih 193.

Igor Jurić oglasio se na svom Fejsbuk profilu i rekao da je pozitivan na korona virus.

– Pozitivan sam na COVID-19 i nalazim se na bolničkom lečenju . Molim vas, čuvajte se i čuvajte vaše najmilije jer ovaj virus nije ni najmanje naivan. Budite odgovorni prema sebi i prema drugima – napisao je on.

On je apelovao na sve građane da poštuju mere propisane od strane Vlade Srbije kako bi se sprečilo širenje i suzbilo prenošenje ove infekcije.

Podsećanja radi, prema poslednjim informacijama, u Srbiji su koronavirusom zaražene još 193 osobe. Kovid 19 odneo je još jedan život.

U poslednja 24 časa testirano je 8.495 ljudi, a virus je registrovan kod njih 193.

Na respiratorima je 26 pacijenata.

Pored Igora Jurića, u poslednjih par dana korona je potvrđeba i kod našeg slavnog tenisera, Novaka Đokovića, kod mnogih poznatih ličnosti sa naše, domaće javne scene, ali isto tako virus nije zaobišao ni našu političku scenu.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, zaražen je korona virusom.

– Kod kuće sam, nemam jake simptome. Pluća su čista, primam redovnu terapiju i dobro se osećam. Organizovali smo se da budem sam u stanu. Za sedam dana ću raditi novi test, nadam se sa negativnim rezultatom. Obavljam poslove od kuće, od jutros sam imao tri zoom konferencije – rekao je Čadež i dodaje:

– Redovno pratim stanje – merim temperaturu i nivo kiseonika i dobre su vrednosti. Čujem se sa prijateljima koji su prošli kroz ovo i nadam se najboljem.

Na pitanje da li zna gde se i kada zarazio, on je naveo:

– Ne bih znao, stvarno, nisam osećao neke simptome – otišao sam na testiranje radi službenog puta u Crnu Goru, koji je trebalo da imam i tako

Espreso, Srbija Danas

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime