INCIDENT NA NOVOM BEOGRADU Čedomir Jovanović TENISKIM REKETOM TUKAO vlasnika klinike

0

Čedomir Jovanović, lider LDP izudarao je reketom za tenis D.I. (41) vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju, saznaje „Blic“.

Napad se dogodio danas oko 17 časova na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića broj 1 ispred Klinike za fizikalnu terapiju u vlasništu D.I.

Kako je vlasnik klinike posvedočio policiji, iz crnog džipa je „izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis“.

Prema policijskom izveštaju, a na osnovu svedočenja D.I. Jovanović mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela.

– Stajao sam sa vozačem Čedomira Jovanovića i pričao, kada je on izašao iz automobila i bez razloga počeo da me udara reketom po telu. A onda je besno krenuo prema kolima, seo i otišao. Bio sam u šoku ne znam zašto me je napao niti koji je razlog – rekao je D. I. za „Novosti“.

Na mestu incidenta našlo se nekoliko ljudi, koji su pokušali da vlasnika klinike odbrane od političara, ali on je pobegao kada je video da prolaznici prilaze.

Povređeni doktor je nakon iskaza koji je dao policiji otišao u Urgentni centar, kako bi mu sanirali povrede koje je zadobio po leđima i glavi.

Da li je Jovanović prekršio karantin?
Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija proverava događaj u kojem je lider LDP napao vlasnika centra za fizikalnu terapiju na Novom Beogradu.

– Vrše se provere događaja, u toku je prikupljanje obaveštenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanete povrede, uzimaju video snimci – rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provere.

Pored toga, kako je dodala, vrše se i provere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gde je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime