INCIDENT U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Bivša učenica upala sa KUHINJSKIM NOŽEM, pa povredila druga i nastavnicu!

0
Фото: Скриншот Јутјуб

U privatnoj školi „Ruđer Bošković“ u Beogradu dogodio se incident, saznaje Kurir.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, bivša učenica (15) došla je u školu i nožem napala druga i nastavnicu.

Kako Kurir saznaje, policija je uhapsila devojku.

Oglasio se bivši ministar u čijoj školi se dogodio incident

Nakon informacije da je bivša učenica nožem povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u privatnoj školi „Ruđer Bošković“ u Beogradu Mladena Šarčevića, bivši ministar prosvete rekao je za Kurir da niko nije povređen!

Šarčević je naveo da se profesorka malo porezala po ruci prilikom oduzimanja noža.

– To je bivša učenica koja je imala nekih psihičkih problema, roditelji to nisu prijavili prilikom upisa. Ona se u oktobru ispisala iz škole. Danas je došla kao da vidi društvo, u jednom trenu je izvadila manji kuhinjski nož i krenula da mlati sa njim. Nastavnica je brzo odreagovala i uzela joj je nož. Ali su je osujetili – izjavio je Šarčević za Kurir.

Ranije danas, jedna škola u Kaluđerici zvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka jučerašnjeg masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru.

Takođe, u Osnovnoj školi „Jefimija“ u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta ćutanja. Odmah potom, baveštene su sve službe, policija je odmah izašla i privela dečaka.

Ovaj incident dešava se samo jedan dan nakon što je učenik osnovne škole na Vračaru ubio osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

Izvor: Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime