ISPLIVALA TAJNA STARA DECENIJAMA Mima i Žarko nisu govorili godinama iako su kumovi, a razlog je ovaj jezivi zločin

0
Foto: Skrinšot Jutjub

Mima i Žarko bili su veliki prijatelji, ali nakon ubistva koje je Laušević počinio, on se udaljio i odbijao da govori o njemu

Vest da je Žarko Laušević preminuo u 63. godini, posle kraće i teže bolesti, rastužila je ceo region. Od poznatog glumca oprostile su se mnoge kolege, među kojima i Mima Karadžić.

– Putuj s anđelima moj dobri kume i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta – napisao je Mima na Instagramu.

Međutim, mnogi ne znaju da njih dvojica dugo nisu govorili.

Naime, Mima Karadžić i Žarko Laušević bili su veliki prijatelji, a Žarko je bio kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Ðurić 1992. Posle kobnog događaja 1993. u Podgorici, kad je Žarko iz pištolja CZ-99 ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića, njih dvojica su prekinuli svaki kontakt i nisu pričali 20 godina. Njihovo pomirenje se dogodilo na sahrani Dragana Nikolića.

– Mima je blizak s porodicom jednog od ubijenih momaka i kad se to desilo, on je prekinuo svaku komunikaciju s Lauševićem. Za sve ove godine nikad ga nije pomenuo, izbrisao ga je iz života – otkrio je ranije izvor za Kurir.

I dok su ostali glumci priželjkivali Lauševićev povratak u Srbiju, Mima je u intervjuima odbijao da govori o njemu.

Sahrana Dragana Nikolića sve je promenila. Mima i Žarko su tada shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, da je život previše kratak, pa su nakon sahrane otišli u kafanu, gde su pričali do ranih jutarnjih sati i pomirili se.

Da podsetimo, Žarko Laušević je bolovao od karcinoma pluća, a i pored teške dijagnoze i terapije pod kojom je bio, do poslednjeg dana života je bio aktivan. Na premijeri filma „Heroji Halijarda“ gde ga je publika dočekala uz gromoglasan aplauz i ovacije.

Podsetimo, Mima se juče nakon tužne vesti oglasio i za domaće medije i otkrio da je u šoku nakon saznanja.

– U šoku sam… – jedva je rekao Mima koji nije mogao da govori o tome.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime