Ispovest jedne muslimanke: Evo kako se osvetila roditeljima koji su je ODBACILI, jer se udala za SRBINA

0
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Njeni roditelji nikada nisu prihvatili to, godinama sa njom čak nisu ni razgovarali

Iako smo u 21. veku i živimo u vremenu prihvatanja različitosti, postoje ljudi koji preko nekih stvari jednostavno ne mogu da pređu.

Tako je jedna žena koja je po veroispovesti muslimanka, naišla na ogromno negovodanje od strane svojih roditelja, nakon njihovog saznanja da im se ćerka udaje za Srbina.

Ona je odlučila da podeli svoju životnu priču i pokaže da je njena ljubav prema svom suprugu jača od bilo kakve mržnje i neprihvatanja.

Isto tako, ona je otkrila i na koji se način “osvetila” svojim roditeljima, kada je dobila priliku za to:

Muslimanka sam i udala sam se za srbina, za mene te verske razlike ne postoje, tačnije to su velike gluposti.

Moji roditelji nikada nisu prihvatili to, godinama sa mnom čak nisu ni razgovarali. Danas imamo komunikaciju, ali moj muž je i dalje za njih ONAJ DRUGE VERE. Moj muž ih bez obzira na sve poštuje i nikada ništa loše nije rekao za njih.

Za mene on je najbolji muž na svetu. Lep, zgodan, pažljiv, obrazovan, poslovan… Trenutno je profesor na jednom fakultetu. Letos zove me majka da me pita može li moj muž pomoći da neka ćerka od rođake dobije posao u kompaniji čijeg direktora on lično poznaje i sa kojim je dobar prijatelj.

Mama mi je, ali je taj potez odvratan. Kada sam ga pitala on je rekao da može i da će mu biti zadovoljstvo da pomogne svojoj tašti, ali ja sam mami nakon par dana rekla da ne može pomoći.

Kada ga ni nakon 10 godina braka ne mogu zvati ZETE onda neka ne traže pomoć od ONOG DRUGE VERE, kako ga zovu.“

Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime