ISTI VOZ IMAO DVE NESREĆE U JEDNOM DANU: Teretnjak koji se sudario kod Šapca i usmrtio bračni par, ponovo udario u auto

0

LOZNICA – Teretni voz koji je išao iz Loznice ka Brasini na pružnom prelazu kod nekadašnje ‘’Viskozine’’ kapije tri, na putu Loznica – Banja Koviljača, sudario se sa putničkim automobilom marke ‘’polo’’ lozničkih registarskih tablica danas oko 17 časova.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo nastradalih osoba i samo je pričinjena materijalna šteta na automobilu koji je udaren i zadnji, levi deo. Sudeći po šteti na vozilu ono se kretalo iz pravca Loznice ka Banji Koviljači.

Inače, prema informacijama sa lica mesta, ovo je isti teretni voz koji je danas oko 11 sati učestvovao u stravičnoj saobračajnoj nesreći u Zminjaku, kod Šapca, u kojoj je nastradao bračni par, a njihova dva sina su povređena. Samo je sada bio drugi mašinovođa i sve je prošlo bez težih posledica.

U toku je uviđaj i prekid železničkog, ali i putničkog saobraćaja, pošto je kompozija posle udara ostala na pružnom prelazu i onemogućila prolazak vozila magistralnim putem Loznica – Banja Koviljača. Ovaj pružni prelaz nema rampu, ali je propisno obeležen.

Kurir.rs/T.Ilić

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime