Ivica Dačić rekao ONO što je cela nacija ČEKALA!

0

– Ne pristajemo na ucene i ultimatum za priznanje Kosova – ističe Dačić

Ministar spolnjnih poslova Srbije Ivica Dačić prokomentarisao je izjavu Boška Obradovića da je aktuelna vlast spremna da prizna nezavisnost Kosova.

„Dosta je više gnusnih laži da su vlast u Srbiji i predsednik Aleksandar Vucić spremni da priznaju nezavisnost Kosova, kao što je danas po ko zna koji put izjavio Boško Obradović.

Srbija je za ovih osam godina naše koalicije sa Vucićem, vratila pitanje Kosova na dnevni red, za razliku od vremena Tadića, Jeremića i Đilasa kada su svi govorili da je sve već rešeno. U to vreme skoro devedeset zemalja je priznalo Kosovo, u vreme naše vlasti 18 zemalja je povuklo priznanje Kosova, tako da danas Kosovo više nema većinu za prijem u medjunarodne organizacije.

Koliko je ko uradio najbolje govore pohvale koje Tadiću i Jeremiću upućuju albanski lideri, kao zahvalnost za pogrešno postavljeno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu.

Srbija i Vučić su milion puta jasno rekli da mi želimo dijalog i mirno rešenje problema, ali da ne pristajemo na ucene i ultimatum za priznanje Kosova. Zato prestanite više da lazete narod da će neko da prizna Kosovo”, istakao je Ivica Dačić.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime