“IZ ŠUME STIŽEM PI*KO DA TE SKINEM!” Goran Pantelić uhapšen zbog pretnji smrću predsedniku Vučiću

0
Foto: printskrin

Pronađen van granica Srbije.

Goran Pantelić koji je pretio smrću Predasedniku Srbije Aleksandru Vučiću uhapšen je van zemlje.

Pantelić ima podebeo dosije, povezan je sa trgovinom narkoticima, a u žižu javnosti dospeo je nakon strahovitih pretnji Vučiću i njegovoj porodici.

Aleksandre Vučiću, iz šume stižem, pi*ko, da te skinem! Tu*aće te, ćelavi, dok ti oči ne isteram napolje! Molim televizije i novinare da mu prenesu ovo! Ja stojim iza mojih reči, izdajice – samo je jedna od niza teških i vulgarnih pretnji koje je na Instagramu uputio Pantelić.

Profil dotičnog, na kome se navodi da je iz Valjeva, prepun je, inače, opasnih i prostačkih pretnji i komentara upućenih porodici predsednika Srbije, zbog čega je reagovala policija.

Na udaru Pantelića, koji, čini se prema fotografijama na Instagramu, neguje imidž opasnog momka, često je i najstariji Vučićev sin Danilo (22).

Interesantno, međutim, da je Pantelić posle hapšenja sa snuždenim izrazom lica kukao i žalio se, na istom tom Fejsbuku gde je hrabro tvrdio kako stoji iza svojih reči.

Ovog puta, Pantelić je napisao da je uhapšen i da će Vučić biti kriv ako ga ubiju. Izgleda da za svoje reči ipak nije spreman da pretrpi ni najobičnije privođenje zbog pretnji predsedniku države.

Foto: Fejsbuk

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime