JEDAN POLICAJAC DANAS IMA OPERACIJU, 38 OSOBA PROCESUIRANO! Policija puna tri sata trpela napade!

0
Фото: Скриншот Јутјуб

Ivica Ivković se obratio javnosti povodom sinoćnog

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković se obraća javnosti nakon sinoćnih demonstracija.

On je ovom prilikom pokazao fotografije uništene Skupštine grada, kao i kamena, tačnije, kaldrme kojim su policijski službenici gađani.

On je ovom prilikom pokazao fotografijeZahvalio se svim pripadnicima policije koji su puna tri sata trpeli napade.

Zahvalio se svim pripadnicima policije koji su puna tri sata trpeli napade.

– Nažalost, imamo jedan deo pripadnika MUP-a koji su povređeni, ukupno osmoro njih. Tokom današnjeg dana jednog našeg pripadnika očekuje hirurški zahvat na Kliničkom centru Srbije. Dva policajca imaju teške telesne povrede, a jednog od njih danas očekuje i hirurška intervencija – rekao je Ivković.

– Već tokom samog javnog okupljanja više političkih predstavnika navedene koalicije se obratilo prisutnima, a iz tih govora smo svi mogli da naslutimo i predvidimo dalji razvoj situacije. Oko 18.50 sati deo lica koji je bio okupljen ispred Republičke izborne komisije krenuo je ka platou ispred Skupštine Grada Beograda. Tom prilikom, oko 18.55 su pokušali nasilno da uđu u objekat, u čemu su sprečeni od pripadnika MUP-a – rekao je Ivković.

On dodaje da je na zahtev MUP-a uoči izbora održan sastanak sa koalicijom Srbija protiv nasilja, kada su oni apsolutno negirali da može doći do bilo kakvog nasilja i dali garancije da toga neće biti. Ivković je rekao da je očigledno da je upliv stranih službi uzeo maha, ali je istakao da MUP ima snage da se odupre tome.

Izvor: https://www.republika.rs/vesti/politika/498181/pres-konferencija-u-mup-srbije-nakon-demonstracija

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime